Què necessites trobar?

ACTE DE CONCILIACIÓ COL·LECTIVA PRÈVIA DEL SECTOR DEL DOBLATGE DE CATALUNYA

Publicado el 17 de Mayo de 2017

El passat dimarts, 16 de maig, a Barcelona es va dur a terme l'acte de conciliació col·lectiva prèvia on varen estar citats 13 estudis de doblatge de Catalunya.

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya AADPC, va presentar demanda per conflicte col·lectiu davant l'autoritat laboral competent contra els següents estudis de doblatge:

SONILAB STUDIOS, SL.
VSI SONYGRAF, SL.
DUBBING FILMS, SL.
MEDIA ARTS STUDIO, SL.
GALLETLY, SA.
TAKEMAKER, SL.
DOBLAJE DIGITAL, SL.
AGENCIA POLFORD DE LOCUTORES, SL.
DELUXE SPAIN BARCELONA, SL.
SDI MEDIA IBERIA, SL.
INTERNATIONAL SOUNDSTUDIO, SA.
CYO GLOBALMEDIA, SL.
BCN ALL THAT SOUND, SL.

Durant l'acte de conciliació, l'estudi de doblatge AGENCIA POLFORD DE LOCUTORES, SL. va ratificar la demanda presentada per la part social, confirmant que aplicaven íntegrament el II CONVENI COL·LECTIU DE DOBLATGE (BRANCA ARTÍSTICA) de Catalunya i que pensaven continuar complint-lo en defecte d'un nou conveni col·lectiu que li fos d'aplicació i que substituís l'anterior. La resta d'estudis (12) es va oposar de ple a efectuar aquesta confirmació.

L'AADPC, per tant, davant l'oposició manifesta al contingut de la demanda presentada per la part social, presentarà en els propers dies demanda davant el TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA de CATALUNYA contra els 12 estudis restants demandats.

Gràcies per defensar els drets d'aquest col.lectiu! Us mantindrem informats.