Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA D'ACTORS I ACTRIUS PER AL V CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Publicado el 01 de Marzo de 2017

El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 31 de març.


L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, juntament amb Fundación AISGE i Fundació Romea, obren la convocatòria d'actors i actrius per participar en el cinquè cicle de lectures dramatitzades que tindrà lloc al llarg del 2017. Es duran a terme un total de quatre lectures adscrites en dues categories: dues lectures seran d'obres escrites originàriament en català i dues, d'autors internacionals, és a dir, escrites en una altra llengua que no sigui el català. Les propostes poden ser d'obres clàssiques o contemporànies.

A partir d'avui s'obre la segona fase de la convocatòria, destinada als actors i actrius associats de l'AADPC i/o d'AISGE interessats en participar a les lectures d'aquest cicle.

Per inscriure's cal:

- omplir aquest FORMULARI
- enviar
a bustia@aadpc.cat el CV complet i una fotografia a part

A fi de fomentar la contractació del major nombre possible d'actors i actrius, els que ja han participat en alguna de les lectures d'edicions anteriors, quedaran exclosos del llistat de candidatures d'enguany.

Un cop rebudes totes les candidatures es farà un llistat d'actors i actrius que es facilitarà a cada director seleccionat. Així doncs, seran els mateixos directors els encarregats d'escollir el seu equip artístic.

Per a més informació, us podeu descarregar les BASES GENERALS o enviar un correu electrònic a bustia@aadpc.cat per aclarir qualsevol dubte.