Què necessites trobar?

FALSA INFORMACIÓ EN EL SECTOR DEL DOBLATGE

Publicado el 20 de Marzo de 2017


Benvolguts/des,

Serveixi aquesta nota d'aclariment per desmentir el que bastants associats de l’AADPC ens han traslladat en aquests darrers dies: L’AADPC NO HA INTERPOSAT CAP TIPUS DE DENUNCIA CONTRA L’ESTUDI DE DOBLATGE DELUXE SPAIN PER LA CONTRACTACIÓ ARTÍSTICA QUE AQUEST ESTUDI EFECTUA AMB MENORS D’EDAT I JUBILATS.

TOTALMENT FALS.

Per tant, davant de qualsevol informació d’aquest tipus que us pugui arribar, el que recomanen i esperem es que contrasteu degudament la informació (tal i com heu fet alguns de vosaltres) amb els responsables de la Secretaria d’Acció Sindical i gerència de l’AADPC abans de considerar-la com a vàlida i comunicar-la a tercers que treballen en aquest sector.

Necessitem d’una PART SOCIAL FORTA QUE NO ES DEIXI IMPRESSIONAR PER SIMPLEMENT UNS RUMORS INTENCIONATS QUE, MOLT LLUNY DE PRETENDRE LA COHESIÓ SOCIAL, TENEN UNA CLARA INTENCIÓ DE CONFONDRE I DESCONCERTAR A LA PART SOCIAL.

Aprofitem aquesta nota d'aclariment per recordar molt especialment a tots els ACTORS I DIRECTORS DE DOBLATGE DE MADRID que estan a primera fila aturant-se i no anant a treballar, en queixa per no poder avançar en les negociacions d’un següent conveni Col·lectiu autonòmic a Madrid. Que tingueu èxit!!