Què necessites trobar?

ADHERIU-VOS AL MANIFEST CONTRA LA REPRESSIÓ I A FAVOR DE LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ

Publicado el 04 de Julio de 2018

Prop de 200 persones del món de la cultura, el periodisme i els moviments socials han presentat aquest dimecres un manifest "en favor dels drets i les llibertats" en el qual qüestionen la presó preventiva, defensen la llibertat d'expressió i també exigeixen una reforma immediata de la 'llei mordassa' i del Codi Penal. Aquest manifest ha estat impulsat per la directora de LaFede.Cat, Tere Palop, i el director de Fundipau, Jordi Armadans. És un dels manifestos que ha aconseguit sumar més signants de sensibilitats polítiques més diverses d’arreu de l’Estat.

El manifest unitari "Drets i llibertats" s'ha presentat al Col·legi de Periodistes i és una nova iniciativa que vol donar resposta a la repressió que pateixen tuitaires, artistes, periodistes, manifestants i defensors dels drets humans arreu i també a l'estat espanyol.

S’ha fet una crida a tothom perquè qui hi estigui d’acord signi el manifest que es pot trobar al web “Drets i Llibertats” que està activa perquè s’hi adhereixi qui vulgui.