Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA DELS PREMIS SGAE DE TEATRE 2019

Publicado el 25 de Febrero de 2019


La Fundació SGAE ha obert la convocatòria dels Premis SGAE de Teatre 2019. Els interessats poden presentar els seus textos fins al 22 d'abril per participar en les tres categories convocades: el Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela, el Premi de Teatre Infantil i el Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez per a textos teatrals LGTBI.


Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela

L'objetiu d'aquest premi és fomentar la creació de nous textos dramàtics que ajudin al desenvolupament del Teatre. Aquest premi estableix una dotació econòmica per a l'autor de l'obra guanyadora de 8.000 euros, la dramatització del text guanyador dins del Cicle SGAE de Lectures Dramatitzades i la seva publicació en la Col•lecció Teatroautor, que edita la Fundació SGAE.


Premi de Teatre Infantil

Aquest premi té el propòsit d'impulsar i recolzar la creació d'obres dramàtiques dirigides a nens que contribueixin al progrés del panorama teatral orientat a públic infantil. Aquest premi estableix una dotació econòmica per a l'autor de l'obra guanyadora de 8.000 euros, la dramatització del text guanyador dins del Cicle SGAE de Lectures Dramatitzades i la seva publicació en la Sèrie de Teatre Infantil i Juvenil Sopa de Libros, que el grup editorial Anaya coedita amb la Fundació SGAE.


Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez

Organitzat per la Fundació SGAE i l'Asociación Cultural Visible per estimular i normalitzar la presència del col·lectiu LGTBI en la creació teatral contemporània en llengua espanyola, aquest és l'únic certamen en el seu gènere que se celebra en tot el món. Aquest premi estableix una dotació econòmica per a l'autor de l'obra guanyadora de 4.000 euros, la inclusió de l'obra en el Cicle SGAE de Lectures Dramatitzades i la seva publicació en la sèrie editorial Premis Leopoldo Alas Mínguez que edita la Fundació SGAE.


MÉS INFORMACIÓ