Què necessites trobar?

'EL COS CONSCIENT' A NUNART GRÀCIA

Publicado el 17 de Septiembre de 2019

DATES: del 30 de setembre a desembre de 2019
HORARIS:
dilluns, dimecres i divendres d’11 a 14:30h
LLOC:
nunArt Gràcia, Sala 2
PREU:
990€ (a pagar en tres quotes de 330€)
(25% de dte. socis de l’AADPC)
PLACES:
12 participants


MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

El Cos conscient és un programa d’entrenament adreçat a actors, cantants i intèrprets multidisciplinaris enfocat en el desenvolupament de la consciència corporal com a requisit previ a qualsevol treball escènic.

Proposa identificar i comprendre els diferents processos somàtics que tenen lloc en la nostra experiència per tal d’assolir un coneixement del nostre cos i un control sobre la nostra atenció que ens obri les portes a un treball escènic nou, intens i creatiu.

El Cos Conscient és un programa que explora el cos somàtic a través de la respiració, la tensió i la relaxació, la identificació de reaccions pròpies, així com la investigació de pors, creences i limitacions físiques i mentals, individuals i comuns, amb l’objectiu de trobar un cos lliure, flexible, present i sensible, a la vegada que sòlid i segur de sí mateix.


L’Ivan Andrade és entrenador somàtic, director d’escena i dramaturg. Durant els darrers 15 anys, ha combinat una carrera com a actor amb una investigació personal al voltant del cos escènic. Després d’apropar-se a i conèixer diverses tècniques de desenvolupament corporal i meditació, el 2011 es gradua com a Professional Qualificat del Mètode Grinberg, una disciplina que promou contempla el desenvolupament de l’atenció corporal com a eina essencial per abordar condicions comuns del nostre cos o la nostra percepció: tensió, dolor, ansietat, inseguretat o indecisió. Inspirat pel potencial d’aquest treball, i gràcies a l’interès i col·laboració d’intèrprets i col·legues de professió, comença a impartir tallers en els quals aplica aquest paradigma d’atenció corporal al context escènic per abordar qüestions físiques i tècniques, limitacions i pors, individuals i comuns d’intèrprets escènics.