Què necessites trobar?

INTENSIU D’INTERPRETACIÓ PER A ACTORS I ACTRIUS AMB CHRISTIAN RODRIGO

Publicado el 15 de Octubre de 2019

L'art de viure sota circumstàncies imaginàries 

Grup 1: 
Dimarts, dimecres i divendres, de 10h a 14h 
2, 4, 6, 9, 11, 13, 16, 18 i 20 de desembre 

Grup 2: 
Dilluns, dimecres i dijous, de 17h a 21h 
2, 4, 5, 9, 11, 12, 16, 18 i 19 de desembre 

LLOC: Actua Studio (C/ Londres, 9 –Barcelona)

PREUS:
- Socis AADPC i AISGE: 351€
- Socis AADPC a l'atur: 331€
- No socis: 390€


MÉS INFORMACIÓ


Curs intensiu d’interpretació per a teatre, cinema i televisió que té com a objectiu aprendre tècnica interpretativa teatral i audiovisual i conèixer els requeriments d’un actor/actriu per a entrar a treballar a l’indústria de Hollywood de la mà d’un actor, director i docent amb experiència en aquest camp.

A la primera part de la classe es realitzen exercicis per preparar l’alumne/a. Exercicis de relaxació, exercicis de focalització (sensorials), exercicis per al desenvolupament de la creativitat i l’imaginació, i exercicis d’improvisació teatral. Aquests exercicis ajudaran l’alumne a prepararel seu instrument per afrontar la segona part en la qual es treballaran durant els primers dies exercicis de repeticions de Meisner, i a conticnuació treball d’escenes, que es rodaran durant les últimes dues classes, i que serviran per al videobook i per analitzar tècniques per a interpretar davant la càmera.

Treball basat en les tècniques de Stanislavski i Meisner. S’impartiran eines per alliberar les emocions i aprendre a seguir els impulsos en escena. Es treballaran escenes en anglès, espanyol o català (a petició de l’alumne), i es parlarà dels passos que ha de seguir un/a actor o actriu per iniciar la seva carrera a Hollywood. Les escenes treballades es gravaran durant l’última sessió del curs, amb equip professional i a dues càmeres, i s’entregaran un cop ja editades perquè serveixin com a material per a videobook.