Què necessites trobar?

L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL FORT PIENC US INVITA A LA INAUGURACIÓ DE LA PLAÇA D'ANNA LIZARAN

Publicado el 14 de Diciembre de 2018


El dissabte, 15 de desembre a les 11.30 hores s’inaugura la nova plaça Anna Lizaran, ubicada al barri del Fort Pienc a la confluència dels carrers Ribes, Alí Bei i Sicília. L’acte es convertirà en un homenatge ciutadà, i especialment del món del teatre, a La Lizaran.

El nom de l'actriu catalana va ser triat per l’associació de veïns del barri de fort Pienc juntament amb altres entitats d'aquest barri molt lligat a les arts escèniques i ratificat en el plenari del Consell de Districte de l'Eixample.

La descoberta de la placa comptarà amb la presència d'alguns dels seus companys de professió i de representants municipals i veïnals. Hi participaran personalitats del món del teatre com Aurora Rosales, directora artística del Teatre Lliure, Lluís Homar, actor i director, Jordi Bosch, actor, director vinculat al cinema i la televisió i la periodista i presentadora Elisenda Roca, a part de la família d’Anna Lizaran, entitats del barri i associacions diverses de cultura popular. També hi participaran algunes de les escoles de teatre i música del barri amb petites actuacions.


PROGRAMA DE LA INAUGURACIÓ

11.30 h Acting itinerant (El Timbal)

11.35 h Actuació musical (Escola Moz.Art)

11.50 h Acte institucional:
    - Homentatge a Anna Lizaran organitzat per Aurora Rosales (Teatre Lliure). Amb la intervenció de Lluís Homar i Jordi Bosch
    - Parlaments d’autoritats i familiars
    - Descoberta de la placa commemorativa

13.00 h ActuacionsPerformance interpretativa (Eòlia) i Escena GeGANTS

13.30 h Fi d’acte