Què necessites trobar?

S’OBRE EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES PER AL PREMI DE TEATRE BBVA

Publicado el 04 de Octubre de 2018

El termini de presentació de propostes s’acabarà el 9 de novembre de 2018 a les 24 h.


La Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, convoca la dinovena edició del Premi BBVA de Teatre amb la finalitat de donar suport a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport a la creació teatral i a la difusió del teatre professional, en qualsevol dels gèneres o estils, adreçat a companyies de Catalunya oferint-los un espai per mostrar el seu treball en condicions.

El Premi BBVA de Teatre aposta per la qualitat, la professionalitat i el risc. El jurat, format per professionals vinculats al teatre, selecciona sis obres finalistes que es representen en diversos teatres i espais d’arreu del territori català. El dia de la Gala de lliurament de premis es coneix l’obra guanyadora.

El premi al “Millor espectacle teatral” consisteix en una gira per Catalunya de cinc representacions per un valor total de 20.000 euros (exempt d'impostos). Així mateix, les obres finalistes reben com a premi 1.500 euros.

Durant la Gala l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya atorga una menció especial a la millor actriu i al millor actor, entre totes les obres finalistes, i es fa un reconeixement especial a una trajectòria professional i a una entitat catalana que dediqui els seus esforços al teatre social.

Descarregar les BASES DE LA CONVOCATÒRIA i el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ