Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A LA 5A MOSTRA DE TEATRE CP BRIANS 1

Publicado el 17 de Octubre de 2019

Dins el marc de les accions socials que duem a terme des de l’AADPC, un cop més demanem la col·laboració dels associats per representar algun espectacle a la 5a Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Can Brians 1, que se celebrarà durant dos caps de setmana, el 23 i 24 de novembre i el 30 de novembre i 1 de desembre de 2019.

L’organització necessita 4 propostes de petit format, d'una durada màxima de 45 minuts. Cada companyia haurà de portar el seu propi equip tècnic (llums i so) però tenint en compte que cal dur el mínim de material tècnic i escenogràfic possible.

L'horari de les actuacions serà a les 5 de la tarda, entrant un parell d'hores abans. A més, les companyies que ho desitgin, podran establir un petit col·loqui amb els espectadors interns en acabar la representació.

Els interessats haureu d'omplir aquest FORMULARI i enviar la vostra proposta abans del dimecres 30 d'octubre a mrodriguez@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu CAN BRIANS.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar el món de l’espectacle i les arts escèniques al col·lectiu d’interns al centre per tal que puguin adquirir coneixements estimuladors per desenvolupar nous interessos i d’aquesta manera, facilitar la seva reinserció social.

Aquesta activitat tindrà una petita aportació econòmica per a la companyia en funció de la concessió d’una subvenció del 2019 per part de la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya.

Per poder-hi participar és imprescindible que el 60% dels components siguin membres de l’AADPC.


C.P. CAN BRIANS
Carretera de Martorell a Capellades, km 23,
08635 Sant Esteve Sesrovires, Barcelona