Què necessites trobar?

EINES GRATUÏTES ONLINE DE GESTIÓ PER A PROJECTES CULTURALS

Publicado el 06 de Noviembre de 2019

PÍNDOLA FORMATIVA


DATA:
dimecres 27 de novembre
HORARI: de 10 a 13 h
LLOC: sala Club de la seu de la SGAE.
Passeig de Colom, 6. 08002 Barcelona

Sessió gratuïta per a associats!
5€ la resta d'assistents 


INSCRIPCIONS (fins el 25 de novembre o fins a esgotar places)


Com aprofitar les aplicacions online gratuïtes per a la gestió dels nostres projectes culturals i artístics? Aquesta és la pregunta que volem resoldre amb la nova píndola formativa que organitzem el pròxim dimecres 27 de novembre amb les associacions de professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural (AADPC, APdC, TTP, APGCC i APCC).

Aprendrem a extraure el màxim profit d’eines com les de Google (Gmail, Drive, Maps, Youtube, Hangout, etc) i també com funciona Trello, una eina online també gratuïta que ens ajuda a gestionar projectes entre diferents persones.

Com redactar de manera col·lectiva o com compartir documents, com fer videoconferències i xats online, o com organitzar el calendari i les tasques d’un equip seran alguns dels aspectes que es tractaran durant la formació.

Formador: Albert Simó Grau.
Informàtic especialitzat en assessorament d’empreses. És formador en social media, posicionament a internet i també és especialista en WordPress. És fundador de l’empresa Apple4Pro, associada a l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).