Què necessites trobar?

INVITACIÓ PER A LA REPRESENTACIÓ DE ''NUESTRA VISIÓN DE LA REALIDAD'' A CÀRREC DEL GRUP DE TEATRE DEL MÒDUL DONES U

Publicado el 12 de Septiembre de 2017

El Centre Penitenciari Brians 1 i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya us inviten a assistir a la representació de “Nuestra visión de la realidad”, que tindrà lloc a la sala d'actes del mateix centre penitenciari el proper dijous 21 de setembre a les 17h. L'obra està escrita i dirigida pel soci de l’AADPC, Jaume Nadal, i interpretada per un grup d'internes del mòdul U.

El Grup de Teatre del Mòdul Dones U és un projecte que es va iniciar el 2016 dins el marc de les activitats d’Acció Social que promou l’AADPC en els Centres Penitenciaris de Catalunya.

El que es pretén amb aquesta invitació és recolzar, amb la presència de públic extern, l'esforç, dedicació i treball d'aquest grup d'internes que es troben en procés de rehabilitació.

En cas de voler assistir-hi, cal omplir aquest FORMULARI abans d'aquest dijous dia 14 de setembre a les 12 hores, per tal de poder tramitar els passis d'entrada al Centre. En cas de confirmar l’assistència i finalment no poder assistir-hi, és important comunicar-nos-ho el més aviat possible. L’aforament és limitat, per tant, us anotarem al llistat per rigorós ordre d’inscripció.


“NUESTRA VISIÓN DE LA REALIDAD”
Creació col·lectiva
Grup de Teatre del Mòdul Dones U
Guió i Direcció, Jaume Nadal

DATA: 21 DE SETEMBRE DE 2017
HORA: 17.00h
LLOC: Sala Teatre del Centre Penitenciari Brians 1


El text, d’una durada d’uns 45 minuts, ha estat construït en base a les idees exposades per les pròpies internes i definit mitjançant improvisacions.

El procés de treball s’ha desenvolupat al llarg de deu mesos amb un ritme de dos dies d’assaig per setmana.

Podríem considerar aquest espectacle com una segona part del que es va presentar l’any 2016: “La casa de Bernarda Alba, una adaptación para mujeres inadaptadas”, si bé en aquesta ocasió hem treballat en base a dos conceptes teatrals: el drama i la comèdia. Les actrius aboquen els sentiments (cadascuna de la manera que ha lliurement decidit) i es comuniquen entre elles a partir de les vivències que tenen en el dia a dia de la presó i comenten el que pensen de diversos temes.

Tot plegat, però, amb sentit de l’humor i amb ganes de passar-s’ho bé i de que s’ho passi bé el públic (sense abandonar l’esperit crític), tant el que vingui convidat de fora del Centre com dels propis interns i internes.