Què necessites trobar?

MANUEL PÉREZ, NOU DIRECTOR DE LA REVISTA ENTREACTE

Publicado el 13 de Marzo de 2018


Coincidint amb la celebració dels 200 números, la revista Entreacte, editada per l'AADPC, ha anunciat un relleu en la direcció de la capçalera. El periodista especialitzat en cultura i arts escèniques Manuel Pérez i Muñoz serà el nou director de la publicació a partir del número 201 que veurà la llum el pròxim mes de juny. Substituirà la també periodista Carme Tierz, al càrrec des de mitjans de 2013.

En un comunicat publicat en la pàgina web de la revista entreacte.cat, el nou director, Manuel Pérez ha manifestat la seva voluntat “d'augmentar la visibilitat física i digital de l'Entreacte, obrir-se a noves veus, a la pluralitat més extrema, al feminisme”, tot per aconseguir “esdevenir una eina útil per al sector professional, per al seu talent emergent i també per a tots els aficionats”.

Manuel Pérez i Muñoz (Alcoi, 1981) és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València i Màster en Reporterisme Avançat per la Universitat Ramon Llull. S’inicia al món del teatre per mitjà dels grups universitaris per a, més tard, treballar per a diverses productores d’espectacles de l’àmbit professional. S’estrena com a periodista cultural a la revista TeatreBCN i continua a publicacions com Hamlet o Teatralnet. Actualment, treballa d’editor web a la revista cultural Time Out Barcelona, a més de col•laborar habitualment amb altres mitjans escrits com El Temps, Caràcters, BCNmés o Recomana. Coordina el Premi de la Crítica d’Arts de Carrer i ha publicat el llibre d'assaig teatral El carrer és nostre (Raig Verd Editorial).

La revista Entreacte és, des de l'any 1988, el principal mitjà de comunicació de l'AADPC, sent reconeguda per les institucions i les diferents agències de mitjans. Elaborada per professionals del sector (periodistes, actors, directors i gestors culturals), la seva funció és informar, fomentar la reflexió i l'intercanvi d'opinions sobre el teatre, el cinema, la televisió i sobre totes aquelles qüestions relacionades amb l'espectacle i els diferents agents que hi intervenen. Al llarg de prop de tres dècades, Entreacte ha estat un espai d’informació i d’opinió, de denúncia i d’anàlisi. Ha donat veu a la professió i ha difós la seva tasca. Ha aportat un suport incondicional a la cultura, un sector clau per al desenvolupament de la societat, i als artistes, als creadors i creadores que, amb la seva feina, fomenten el consum cultural al nostre país.