Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA SOBRE INTERNACIONALITZACIÓ (1a PART)

Publicado el 16 de Octubre de 2018

1a PART : EL TEU PROJECTE ESCÈNIC ESTÀ PREPARAT PER INTERNACIONALITZAR-SE?

PÍNDOLA FORMATIVA


DATA: 20 de novembre

HORARI: de 10 a 14h.

LLOC: Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica
(Rambla santa Mònica, 7)


Sessió gratuïta. Places limitades!


INSCRIPCIONS

Estàs pensant en internacionalitzar el teu projecte? Tens els recursos (econòmics, logístics, humans...) per fer-ho? Tens clars els passos a seguir?

Les associacions de professionals APCC, TTP, AADPC i APdC organitzen una formació sobre internacionalització, dividida en dues sessions, per a tots aquells professionals que estiguin interessats en sortir fora.

La primera part d'aquesta formació, titulada "Està el teu projecte escènic llest per internacionalitzar-se?", abordarà els aspectes que cal tenir en compte per sortir a l'estranger. Es tractaran qüestions generals, com si es disposa del personal suficient o dels recursos necessaris, així com si la comunicació és la correcta. Aquesta sessió, que es durà a terme amb la col·laboració de l'SDE, anirà a càrrec de Toni González, consultor per a la mobilitat artística i la internacionalització de la cultura.


PROGRAMA

- Els projectes escènics internacionalitzables. Característiques. Com reconèixer-ne les carències i els punts forts per a la mobilitat.
- Valors i valors diferencials de les estructures escèniques i dels seus projectes: Construcció del relat artístic per a la mobilitat a partir dels valors diferencials.
- Coneixement de la realitat internacional. Experiències. Contactes. Directoris disponibles.
- Recursos de l'organització: comunicació, personal, capacitat financera i reputació.
- Estudi dels circuits i dels mercats exteriors. Recursos d'informació disponibles.
- Com seleccionar els circuits objectius internacionals.


La segona sessió se centrarà en els recursos per a la internacionalització (ajuts, informació, consells) i es realitzarà a principis del 2019 amb col·laboració amb l'Institut Ramon Llull i Catalan Arts.


TONI GONZÁLEZ
Consultor per a la mobilitat artística i la internacionalització de la cultura. Assessora, tutoritza, acompanya i forma empreses i organitzacions de les arts en viu en la seva mobilitat i internacionalització. És consultor homologat en internacionalització per ICEX Espanya Exportació i Inversions i per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i és membre de la Junta Directiva de la Xarxa Internacional per a les Arts de l'Espectacle Contemporànies (IETM). Ha estat expert avaluador de projectes del programa «Europa Creativa» de la Comissió Europea, vicepresident de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, i cofundador i vicepresident de la xarxa internacional de fires d'espectacles EurAm Bourse.

Organitzen:Amb la col·laboració de: