Què necessites trobar?

RECOLLIDA D'INFORMACIÓ SOBRE LA GESTIÓ DE BOLOS A L'ESTRANGER

Publicado el 14 de Diciembre de 2018

Des de les associacions de professionals de les arts escèniques TTP, AAPDC, APdC i APCC estem treballant per recollir informació sobre els viatges de bolos a l'estranger de primera mà, de part dels artistes que han portat darrerament els seus espectacles a altres països.

L'objectiu és aconseguir dades concretes i rellevants sobre com es desenvolupen els viatges i tot allò associat com els contractes, els controls a les aduanes, etc, de cara a poder difondre aquesta informació per països a artistes que estigui preparant les seves gires. Descarregueu-vos el FORMULARI per omplir-lo amb la informació de cada país que hagueu visitat. Un cop omplerta envieu-nos els documents a mrodriguez@aadpc.cat.

Aquesta acció es complementària a les sessions formatives sobre com internacionalitzar espectacles que organitzem entre totes aquestes associacions. La primera de les jornades va tenir lloc el passat 20 de novembre, i Toni González va explicar com saber si el nostre espectacle està llest per internacionalitzar-se.

De cara al mes de gener, estem organitzant una segona sessió més pràctica, amb informació sobre subvencions i informació pràctica sobre la producció de gires a l'estranger. Us informarem aviat sobre la data i el lloc.