Què necessites trobar?

ACREDITA’T COM A PROFESSIONAL A LA 30a MOSTRA IGUALADA

Publicado el 21 de Enero de 2019


S’obre el període per inscriure's com a professional a la 30a Mostra Igualada amb una gran novetat: una intranet professional que funcionarà com un espai privat des d'on es podrà consultar tota la informació actualitzada: llistat de professionals, formulari d'entrades, activitats professionals i últimes informacions.

Enguany s'han renovat els convenis amb les següents associacions professionals: AADPC, ACPDC, APCC, APDC, APGCC, CIATRE i TTP.

La inscripció pels membres d'una associació amb conveni té un preu de 20 € i dóna dret a:

    - Acreditar fins a un màxim de 2 persones per entitat.

    - Sol·licitar 2 invitacions per espectacle fins a un màxim de 10 espectacles.

    - Inclusió de les dades de l’entitat al llistat de professionals.

    - Credencial i documentació completa en arribar a la Mostra per a cadascuna de les persones inscrites.

    - Accés als espais exclusius per a professionals (La Llotja, Club dels Professionals, etc.).

    - Dret a reservar allotjament als hotels de la fira.1

    1 El nombre d’habitacions és limitat i s’atorguen per estricte ordre de recepció de les reserves fins a l’ocupació completa dels hotels.

SOL·LICITA LA TEVA ACREDITACIÓ


Dates clau

Últim dia d'acreditació amb dret a reserva d'entrades: 28 DE FEBRER 2019

Últim dia d'acreditació de professionals: 27 DE MARÇ 2019


Nova intranet professional

Amb la nova intranet professional també canvia el procediment per inscriure's i, més endavant, la manera de sol"licitar les invitacions.

En un primer formulari, només se us demanaran les dades de l'entitat i la persona de contacte. Aquestes dades són les que apareixeran al llistat de professionals.

Un cop validades les dades per part de la Mostra Igualada, rebreu un usuari i una contrasenya des d'on podreu accedir a una àrea privada que us permetrà completar la resta d'informació: altres inscrits, reserva de dinar, etc. En aquest apartat també se us donarà les instruccions per efectuar el pagament de la inscripció.

Quan s'hagi validat el pagament, podreu accedir (amb les mateixes dades d'accés que ja tindreu) al vostre espai privat per tenir tots els documents, el formulari de reserva d'hotel i la informació actualitzada.