Què necessites trobar?

DONEM LA BENVINGUDA ALS NOUS GRADUATS DE LA PROMOCIÓ 2014/2015 DE LES ESCOLES DE TEATRE CATALANES

Publicado el 30 de Octubre de 2015


Els representants de l'AADPC i l'ACET fan un brindis per la nova promoció que s'inicia al món professional.


La Benvinguda a la Professió s’ha convertit en un esdeveniment “clàssic” dins l’agenda d’activitats de l’AADPC. És un esdeveniment adreçat a tots els alumnes que enguany han finalitzat els seus estudis a les Escoles de l’ACET, Eòlia, Aules, Nancy Tuñón i l’Institut del Teatre.

Aquest acte simbòlic té com a finalitat mostrar-los l’activitat que es duu a terme des de l’Associació i la importància de pertànyer a un col·lectiu organitzat que defensa els seus drets i els ofereix serveis específics. L’AADPC, a més, vol actuar de pont entre el món acadèmic i el nous professional guiant-los en els seus primers passos dins el sector.

Els representants de l'AADPC, Àlex Casanovas (President), Esther Bartomeu (Vicepresidenta), Adolf Baqués (Secretari General), Amàlia Sancho (Secretaria de Cultura) i Enric Cambray (Adjunt de Secretaria de Cultura) el passat 20 d’octubre, van explicar als graduats del 2015 tot el que representa l’Associació i les accions que s’emprenen des d’aquesta, alhora que els van acompanyar en una visita per les instal·lacions de la Fabra i Coats on l’AADPC té la seva seu.

Posteriorment, els assistents van gaudir de l’actuació especial de la Cia. Sifó amb l’espectacle ‘Maüra, filla de la terra’ de l’associada Marta Gorchs, que ha desenvolupat el seu projecte teatral dins del marc de les Residències de l’AADPC a la Fabra i Coats.

Un cop finalitzada l’actuació es va oferir als assistents un berenar i es va brindar amb Cava Gramona, patrocinador de l’AADPC.

Us recordem a tots els graduats de les escoles de teatre de Catalunya que la promoció de la Benvinguda a la Professió resta oberta fins el 31 de desembre.

Per a més informació adreceu-vos al correu: olga@aadpc.cat

Des d’aquí, volem agrair l’assistència a tots els assistents, especialment a la Cia.Sifó per la seva col·laboració, i la participació dels membres de la Junta i els representants de l’ACET.


Recepció d'assistents a la planta baixa de l'edifici.

Visita per les instal·lacions de Fabra i Coats

Coneixent les oficines de l'AADPC

Visita de les sales de residències creatives

La nova promoció atenta als parlaments dels representants de l'AADPC i de l'ACET

L'associada Marta Gorchs representa un fragment de ‘Maüra, filla de la terra’, espectacle gestat a les residències creatives de l'AADPC