Què necessites trobar?

JA TENIM ELS QUATRE PROJECTES SELECCIONATS PER AL IV CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Publicado el 29 de Marzo de 2016

La Comissió Artística, formada per membres de l’AADPC, d’AISGE i Fundació Romea es va reunir el passat 22 de març a la seu de l’AADPC per decidir les quatre Lectures Dramatitzades que es faran al llarg d’aquest 2016.

Quinze són les propostes de directors que han estat estudiades per la Comissió del IV Cicle de Lectures Dramatitzades, de les quals 3 corresponen a lectures posposades l’any passat i 12 de noves, presentades aquest any per directors associats de l’AADPC.

Les quatre lectures seleccionades han estat:

  • Ifigènia en Taxi. Proposta presentada per Elena Fortuny. Autora: Sílvia Navarro. 3 Actrius. Obra d’autor contemporani català, revisió d’un clàssic.
  • Bondat Divina. Proposta presentada per Ricard Borràs. Autors: Louis-Michel Colla i Frédéric Lenoir. 4 Actors. Obra d’autor contemporani internacional.
  • Les Verges Virtuals. Proposta presentada per Moisès Maicas. Autor: Toni Cabré. 4 Actors. Obra d’autor contemporani català.
  • La Mort dins d’una Baralla de Naips. Proposta presentada per Manuel Veiga. Autor: Manuel Veiga. 6 Actors. Obra d’autor contemporani català.

Actualment, els directors estan escollint als lectors de les seves propostes. Properament es posaran en contacte amb els actors escollits.

La primera lectura, Ifigènia en taxi, es farà al Teatre Akadèmia el proper 23 de maig. Continuarem aquest IV Cicle amb Bondat Divina al Teatre Romea el 4 de juliol. Les lectures que seran programades a la tardor, i que estem pendents de confirmar dates, són Les Verges Virtuals i La Mort dins d’ una Baralla de Naips, al Teatre Lliure de Gràcia i a la Nau Ivanow.

Enguany, dins el marc de les Accions Entreacte, continuarem oferint un col·loqui posterior a cada lectura moderat per la periodista Carme Tierz, directora de la revista Entreacte. L’objectiu d’aquestes converses és aprofundir en els temes de les lectures amb la voluntat d’eliminar barreres entre creadors i públic, aconseguint que uns i altres puguin dialogar d’una manera distesa.